CONforma.dk

We make it right - do it with LED light

Nyt på området


Sådan sparer man millioner! Guldet ligger i din elregning.

Mange overser den indlysende kvalitet der findes i 3. generation LED belysning. I dag kan vi betragte LED produkterne som værende færdig udviklet, og langt billigere end før. Prisen på energi er der i mod stigende, derfor er det nødvendigt at have fokus på elforbruget. Nedenunder kan du se eksempler på et par typiske udregninger, og hvor megen besparelse der er tale om. Ved at skifte til LED belysning reducere man energiforbruget med typisk 60 %. Vel og mærke med den samme mængde lys.

Eksempel 1: 800-1000 m2 butiks lokale belyst med 152 stk. lysstofrør udskiftet til LED rør. Besparelse ved 50,000 brændetimer er 587.000,- kr.
Eksempel 2: Lagerhal på 3000 m2 belyst med 452 stk. lysstofrør udskiftet til LED rør. Besparelse ved 50,000 brændetimer er 1.225.000,- kr.
Flere fordele når man skifter til LED
•    Nem at udskifte – kræver ikke nye installationer/armaturer.
•    Nem at bortskaffe – ingen miljøbelastning /- omkostning
•    Meget lang levetid uden effekt tab.
•    Investeringen er tjent hjem på kun 1-2 år!

Hvor meget kan dit firma spare? Det koster ikke noget at find ud af det!
I samarbejde med Time Solution A/S, repræsentere vi en af de førende LED importører i Skandinavien. Vi tilbyder et gratis LED besparelses tjek. Time Solution assister alle type virksomheder og offentlige institutioner med at gennemføre besparelse på elektricitet m.m. og fører kun kvalitetsprodukter, derfor giver vi 2- 3 års garanti. 

Hvordan kommer du igang? Kontakt os og få et uforbindende løsningsforslag, og en beregning på besparelsen. Kontakt os på ......

Mobil: +45 53 70 24 10

Mail: conmail55@me.com

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk